23. sep. 2012

Vroča dela: Krka - Orsoslim


Problem

Kako v učinkoviti komunikacijski akciji potrošnikom predstaviti Orsoslim - Krkino prehransko dopolnilo, ki z zmanjšanjem telesne maščobe pomaga doseči in ohranjati idealno telesno težo.

Rešitev


V komunikaciji smo uporabili mlado, zdravo in aktivno žensko, ki demonstrira idealno telesno postavo ter jo predstavili skozi dve fazi - prej in potem. V prvi se odpravi na plažo v širokih, ohlapnih oblačilih, s pomanjkanjem samozavesti, nato pa se v Orsoslim preoblačilnici prelevi –animacija prikaže delovanje Orsoslima – v zapeljivo in privlačno žensko, oblečeno v Orsoslim kopalke, ki samozavestno in brezskrbno steče novim izzivom naproti.

Podoba silhuete, ki se pojavi na preoblačilnici je prisotna na vseh ostalih elementih komunikacije – od tiskanih oglasov, embalaže do POS materialov.

Akcijo smo pripravili za ruski, kazahstanski in ukrajinski trg.


Povezava do TV oglasa. 

 

18. sep. 2012

Vroča dela: Krka - Naklofen


 
Problem

Kako prikazati Naklofen gel kot učinkovitega rešitelja, ki pomaga točno v trenutku in točno na mestu, ko je to najbolj potrebno.

Rešitev

Hitro odpravo bolečine v mišicah in sklepih smo ponazorili z brisanjem; nanos Naklofen gela zbriše bolečino in omogoči neovirano gibanje. Televizijski oglas smo prilagodili ciljni skupini – starejšim, ki se s tovrstno bolečino srečujejo še pogosteje. 

 
Povezava do videa.

11. sep. 2012

Vroča dela: Abanka - Kolaž




Problem

Kako v enotni in privlačni zgodbi predstaviti temeljne vrednote Abanke?

Rešitev

Skupaj z Abanko smo pripravili komunikacijsko akcijo s poudarkom na televizijskem oglasu. Na vprašanje kaj je prijaznost, smo odgovorili v šestih vsebinsko različnih, a vizualno in čustveno močno povezanih življenjskih zgodbah. Prijaznost je vodilo, ki Abanki določa način poslovanja s poudarkom na željah in potrebah strank.

Prijaznost je ključna prednost Abanke, ki smo jo preoblikovali v celostno in enotno komunikacijo s potrošniki, da bi povečali prepoznavnost in tržni delež Abanke.


Povezava do videa ˝Kolaž˝

Povezava do videa ˝Stanovanjski krediti˝