1. mar. 2010

Od 1. marca 2010 imamo novo vodjo oddelka za odnose z javnostmi in pomočnico direktorice


Vera Kovačević se je v 12 letni karieri specializirala za snovanje, upravljanje in izvedbo strateških projektov na področjih odnosov z javnostmi in marketinga. S svojimi bogatimi izkušnjami in vodstvenimi sposobnostmi predstavlja močno okrepitev zagnanemu timu agencije Imelda Ogilvy.

Pred prihodom na novo delovno mesto je vodila marketing in odnose z javnostmi v KD Banki, kjer je skupaj z ekipo sodelavcev aktivno soustvarjala na projektu ustanovitve nove banke in njenem vstopu na trg privatnega in investicijskega bančništva. Kot vodja oddelka za odnose z javnostmi v agenciji Mayer McCann je tri leta sodelovala s številnimi naročniki s področij, kot so finance, farmacija, telekomunikacije, FMCG, filmska industrija, kot tudi z nevladnimi organizacijami na področju družbene odgovornosti. Šest let je bila tudi direktorica projektov v agenciji Studio 3S, kjer je znanja in izkušnje bogatila skozi sodelovanje z Delegacijo Evropske komisije v Sloveniji, Slovensko oglaševalsko zbornico, Slovensko turistično organizacijo, farmacevtsko družbo Lek, Snago, Sarajevo Film Festivalom, McDonald's Slovenija in drugimi.

Vrsto let je bila tudi članica organizacijskega odbora in vodja odnosov z javnostmi Mednarodnega festivala kreativne komunikacije Magdalena.

Diplomirala je iz novinarstva na Fakulteti za družbene vede v Ljubljani.


Ni komentarjev:

Objavite komentar